De opdrachtgever van het project is de gemeente Amersfoort, namens het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Projectleider van de gemeente Amersfoort is Paul Camps. In opdracht van de gemeente Amersfoort is Theo Bussink (email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) van TTE Consultants directievoerder.

De aannemer die de bodemsanering uitvoert is Sarpi Remediation. Sarpi Remediation heeft voor het contact met de omgeving Jan Henk Schuurman (email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) als omgevingsmanager ingezet. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06-12966057 tussen 07.00 en 17.00 uur. Buiten deze tijden is hij voor urgente zaken (zoals stank/geur/hinder) bereikbaar via voicemail/Whatsapp. Er wordt dan binnen 24 uur contact met u opgenomen (behoudens zon- en feestdagen). 

U kunt uw minder urgente vragen over de werkzaamheden stellen per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Beantwoording van deze vragen wordt afgehandeld binnen 1 week.